search

Silikonová podložka ke dřezu a umyvadlu,

78,00 Kč
3 - 5 dnů

SILIKONOVÁ PODLOŽKA ke kohoutku nebo vodovodní baterii. Vyrobena ze silikonu. Dokonale zachycuje kapky a stříkance. Drenážní otvory odvádí přebytečnou vodu a odtéká zpět do dřezu. V případě, že trpíte vodním kamenem vám značně zabrání jeho usazování kolem baterie. 

UDRŽUJTE OKOLÍ DŘEZU V SUCHU: Tento silikonový lapač vody zachytí vodu a automaticky vypustí vodu kolem baterie do dřezu, nemusíte se starat o vzdálenost mezi stěnou a baterií. voda zůstává na podložce nebo pultu.

VHODNÁ VELIKOST PRO VĚTŠINU DŘEZU: s rozměry 36x14x0,6cm se hodí kamkoliv, průměr hlavice baterie je nastavitelný.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

SILIKONOVÁ PODLOŽKA ke kohoutku nebo vodovodní baterii. Vyrobena ze silikonu. Dokonale zachycuje kapky a stříkance. Drenážní otvory odvádí přebytečnou vodu a odtéká zpět do dřezu. V případě, že trpíte vodním kamenem vám značně zabrání jeho usazování kolem baterie. 

UDRŽUJTE OKOLÍ DŘEZU V SUCHU: Tento silikonový lapač vody zachytí vodu a automaticky vypustí vodu kolem baterie do dřezu, nemusíte se starat o vzdálenost mezi stěnou a baterií. voda zůstává na podložce nebo pultu.

VHODNÁ VELIKOST PRO VĚTŠINU DŘEZU: s rozměry 36x14x0,6cm se hodí kamkoliv, průměr hlavice baterie je nastavitelný.

Na tuto silikonovou vypouštěcí podložku můžete také položit zubní kartáček, kelímek, dezinfekční prostředek na ruce a mýdlo na nádobí a používat to.

Při instalaci stačí rozložit podložku na kuchyňský dřez a obklopit baterii středovým otvorem. Stačí ji pouze opláchnout saponátem a lze ji použít přímo bez čekání na sušení. Měkká a bez zápachu. Opakovaně použitelná a odolná. 

OR540118
31 ks

Parametry

Vnější rozměry
36x14x0,6cm
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Česko

Mohlo by vás také zajímat