search

L - Vložka do vysoké zásuvky, organizér, příborník, šedý iDelinia - 30x20x15

239,00 Kč
3 - 5 dnů

Trendem moderních kuchyní jsou široké výsuvy, aby se do nich vešlo co nejvíce předmětů a zároveň, aby uživatel získal, co největší přehlednost. Ale pak máme ty kuchyně, kterou jsou velmi malé, mají málo úložného prostoru. Obsahují jen pár zásuvek a navíc úzkých a hlubokých. V tom případě usporadejto.cz doporučuje řadu iD, při které si můžete sestavit příborník dle potřeby. Ve 3 velikostech s výškou 15cm můžete vytvořit organizovaný úložný prostor. 

Nemusí se jednat jen o uložení příborů, ale jakýkoliv předmětů, potravin, pomocníků a nářadí, jež touží být uspořádané. Pro ještě lepší orientaci a ukládání předmětů je vhodné výsuvy vybavit systémem přihrádek, příborníků a rozdělovníků. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Trendem moderních kuchyní jsou široké výsuvy, aby se do nich vešlo co nejvíce předmětů a zároveň, aby uživatel získal, co největší přehlednost. Ale pak máme ty kuchyně, kterou jsou velmi malé, mají málo úložného prostoru. Obsahují jen pár zásuvek a navíc úzkých a hlubokých. V tom případě usporadejto.cz doporučuje řadu iD, při které si můžete sestavit příborník dle potřeby. Ve 3 velikostech s výškou 15cm můžete vytvořit organizovaný úložný prostor. 

Nemusí se jednat jen o uložení příborů, ale jakýkoliv předmětů, pomocníků a nářadí jež touží být uspořádané. Pro ještě lepší orientaci a ukládání předmětů je vhodné výsuvy vybavit systémem přihrádek, příborníků a rozdělovníků. 

Z uložených příborů a jiných drobných kuchyňských předmětů bude bez příborníku jen nešťastná hromádka. Dna zásuvek mají jednu neblahou vlastnost, uložené předměty na nich kloužou. Při pohybu zásuvky pak nepříjemně rachotí a mohou se otlouct. Je lepší mít předměty na místě rozdělené do kategorií. Mnohem lépe se pak člověk v tomto zorientuje a zároveň udělá rychleji úklid šuplíku. 

ML947712
6 ks

Parametry

Vnější rozměry
30 x 20 x 14.7
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Polsko

Mohlo by vás také zajímat