search

Ochranná podložka do zásuvky i police, transparentní, 46 x 122 cm

98,00 Kč
3 - 5 dnů

Podložka do šuplíku je užitečný doplněk pro ochranu šuplíku před poškozením, poškrábáním a znečištěním. Díky rozměru 46cm pasuje do většiny zásuvek a šuplíků, tudíž nemusíte více střihat než jen délku. Podložka je vyrobená z plastu a gumy. Slouží nejen pod hrnce, kuchyňské náčiní, ale taky do polic pod boty, pod počítač, všude tam, kde nechcete, aby předměty popojížděly nebo se zničil povrch. 

Podložku si můžete střihnout tak, aby vyhovovala různým druhům šuplíků a polic. Je snadno čistitelná a odolná proti poškození. Její další výhodou je ohebnost, proto se s ní dobře manupiluj. Krásně přilne hladkou stranou k povrchu a druhá drsnější strana slouží k tomu, aby předměty držely lépe na místě. 

Podložku je vhodné umístit do každého namáhaného místa, aby zůstal nábytek nepoškozen. 

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Podložka do šuplíku je užitečným doplňkem pro ochranu šuplíků před poškozením, poškrábáním a znečištěním.  Díky rozměru 46cm pasuje do většiny zásuvek a šuplíků, tudíž nemusíte více střihat než jen délku. Tato podložka je vyrobena z plastu a gumy, což jí poskytuje odolnost a pružnost. Je navržena tak, aby sloužila jako ochranný povrch nejen pro hrnce a kuchyňské náčiní, ale také pro policové plochy pod boty, počítačem nebo kdekoliv jinde, kde si nepřejete, aby předměty klouzaly nebo se povrch poškodil.

Podložku je možné snadno přizpůsobit různým druhům šuplíků a polic jednoduchým oříznutím na požadovanou velikost. Je také snadno čistitelná a odolná proti poškození, což zvyšuje její životnost. Díky své ohebnosti se s ní dobře manipuluje a snadno ji umisťujete do potřebného místa.

Podložka skvěle přilne svou hladkou stranou k povrchu a druhá drsnější strana slouží k tomu, aby předměty na ní lépe držely a neklouzaly.

Tuto podložku je vhodné umístit do každého často používaného místa, abyste zabránili poškození nábytku a udrželi jej v dobrém stavu.

OR121573
29 ks

Parametry

Vnější rozměry
46x122cm
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Česko