search

Plastový příborník na nože i příbory a další náčiní, sada 2ks - 24x40x8cm, šedý

299,00 Kč
3 - 5 dnů

Díky organizéru na příbory budete mít své nože, vidličky, lžíce a další kuchyňské nářadí v naprostém pořádku . Už nebudete ztrácet čas hledáním těch správných příborů v zásuvce. Organizéry na příbory vám umožní uspořádat kuchyňské nářadí tak, aby bylo snadno dostupné i v úzkém šuplíku. Organizéry na příbory jsou navrženy tak, aby optimálně využily dostupný prostor v malé zásuvce.

Příborník se skládá se organizéru na nože a příbory a samostatném organizéru na kuchyňské pomocníky a jiné nástroje. Můžete jej umístit nahoru na příborník nebo vedle. 

1. Organizér na nože a příbory je 39,5 * 23,5 * 6,5cm - 4 velké a 9 malých nožů + vidličky, lžíce, nože a lžičky

2. Organizér na vařečky a kuchyňské náčiní je 23,5 * 26 * 1,8cm

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Díky organizéru na příbory budete mít své nože, vidličky, lžíce a další kuchyňské nářadí v naprostém pořádku . Už nebudete ztrácet čas hledáním těch správných příborů v zásuvce. Organizéry na příbory vám umožní uspořádat kuchyňské nářadí tak, aby bylo snadno dostupné i v malém a úzkém šuplíku. Organizéry na příbory jsou navrženy tak, aby optimálně využily dostupný prostor v zásuvce.

S tím příborník ušetříte tak místo, protože využijete výšky. Nemusí být vždy příbory vedle sebe, ale kaskádovitě uložené. Získáte více místa pro uložení dalších věcí.

Díky pečlivě navrženým dělením a přihrádkám se uloží vše, co je potřeba. Každý typ příborů si najde své místo, což usnadňuje jejich třídění a uspořádání. K orientaci slouží i identifikace příborů - kam patří lžíce, nože i vidličky. Nyní budou všechny vidličky pohromadě, lžíce budou odděleny od nožů a drobné doplňky jako otvíráky nebo vývrtky budou mít svůj vlastní oddělený prostor.

Materiál: plast

Prostorný

Snadné čištění

Pohodlné použití

Skládací

9 přihrádek na nože

4 přihrádky na příbory

Odnímatelná police

Barva: šedá

ROZMĚRY: 

1. Organizér na nože a příbory je 39,5 * 23,5 * 6,5cm

2. Organizér na vařečky a kuchyňské náčiní je 23,5 * 26 * 1,8cm

VG7194
17 ks

Parametry

Vnější rozměry
23,5 x 39,5 x 8

Mohlo by vás také zajímat