search

Třídící organizér, plastový úložný box se 2 přihrádkami, LOVA, bílý

99,00 Kč
3 - 5 dnů

Ať žije pořádek a organizace! Máte rádi příkladný pořádek mezi svými maličkostmi? Nechcete zahlcovat prostor a zároveň chcete mít všechny potřebné doplňky po ruce? Pokud ano, organizéry LOVA se nepochybně ukáže jako to pravé!

Série LOVA vám umožní pohodlné uložení různých kosmetických doplňků a kosmetiky, jako jsou řasenky, vatové tampony a kartáčky. Díky samostatným, odděleným přihrádkám je můžete rozdělit podle velikosti nebo různých kategorií . Je to řešení, které vám umožní rychle najít hledaný předmět. Výrobek bude fungovat v každé pracovně, koupelně a šatní skříni. Má zajímavý, moderní design, který upoutá pozornost, protože jeho povrch není hladký, ale vroubkovaný. Organizér je vyroben z odolného plastu.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

Skříně a zásuvky jsou nejdůležitější součástí uspořádání našeho domova a nacházejí se všude, od ložnice po kuchyň. Velmi důležité je si uvědomit, že police i šuplíky mohou být nepřehledné a je nutné myslet na uložení i drobných předmětů.

Bez správných organizérů není snadné udržovat pořádek a tak vzniká chaos ve vašich věcech. Organizéry do zásuvek jsou nepostradatelnými produkty pro domácnost. Poskytují nám skvělou pomoc při organizaci skříní. Organizéry, které se velmi snadno používají a čistí, zajišťují pořádek v každém prostoru našeho domova. 

Šperky, kosmetika, kancelářské potřeby, i spodní prádlo nebo drobnosti v kuchyni jsou charakteristickými předměty určenými do těchto organizérů řady LOVA. Organizéry zásuvek jsou rozděleny do více či méně přihrádek a najdete je ve dvou barvách šedé a bílé.

Úložné třídící boxy LOVA jsou vyrobeny z plastu, proto jsou lehké a praktické. 

BY01013375532B
5 ks

Parametry

Vnější rozměry
12,5x6,3x2,25cm
Materiál
Plast
Země dodavatele/výrobce
Španělsko

Mohlo by vás také zajímat