search

Bambusový organizér, vložka do zásuvky BAMBOOZ (15x15)

149,00 Kč
3 - 5 dnů

S těmito zásuvkovými boxy můžete snadno získat lepší přehled o svých zásuvkách v koupelně nebo kanceláři. Konečně si uděláte pořádek v šuplíku s kosmetikou, v pracovním stole nebo klidně kuchyni. Bambusové vložky do šuplíků a zásuvek BAMBOO jsou ideální pro uložení make-upu, péče o pleť, laků na nehty, šperků, kancelářských potřeb a podobně.

Náš šuplíkový box se dodává ve 4 různých velikostech: 

  • 15x15x7
  • 23x7,5x7
  • 23x15x7
  • 30x15x7

POZNÁMKA: Organizér na make-up s rukojetí je ze stejné série a je také oblíbenou volbou, pokud jde o organizaci v koupelně. Najdete ho ZDE.

Počet
Zboží je skladem, bude u vás za pár dní

 

S těmito zásuvkovými boxy můžete snadno získat lepší přehled o svých zásuvkách v koupelně nebo kanceláři. Konečně si uděláte pořádek v šuplíku s kosmetikou, v pracovním stole nebo klidně kuchyni. Bambusové vložky do šuplíků a zásuvek BAMBOO jsou ideální pro uložení make-upu, péče o pleť, laků na nehty, šperků, kancelářských potřeb a podobně.

Náš šuplíkový box se dodává ve 4 různých velikostech: 

  • 15x15x7
  • 23x7,5x7
  • 23x15x7
  • 30x15x7

POZNÁMKA: Organizér na make-up s rukojetí je ze stejné série a je také oblíbenou volbou, pokud jde o organizaci v koupelně. Najdete ho ZDE.

Všestranný organizér zásuvek - bambusový úložný box v různých velikostech.  Umožní to přizpůsobit rozvržení tak, aby se vešly různé velikosti. Lze ho použít v kuchyni/koupelně/ložnici/zásuvce komody. Perfektní pro uspořádání příborů, kosmetiky, make-up, vlasových doplňků atd.

Elegantní bambusové organizéry. Vyrobeny z obnovitelného bambusu, který je odolnější než plast. Bambusový organizér může sloužit jako úložný box, ale také jako dekorace na pracovní stole.

Přizpůsobte si rozvržení: Bambusové organizéry zásuvek lze uspořádat libovolně, protože se liší velikost a různé kombinace, aby se váš nepořádek proměnil v organizovaný prostor.

ZEL13330
42 ks

Parametry

Vnější rozměry
15x15x7
Materiál
Dřevo
Země dodavatele/výrobce
Německo

Mohlo by vás také zajímat